Video BExP-topcollege Startup Branding

 

Op dinsdag 26 september jl. vond het eerste BExP-topcollege plaats. Ruim zestig merk- en marketingexecutives waren aanwezig bij deze bijeenkomst in Kasteel Groeneveld in Baarn, die geheel in het teken stond van het thema Startup Branding.

Roland van Kralingen trapte het topcollege inhoudelijk af met een inleiding over The State of the Art in Branding. Vervolgens gingen Andy Mosmans (auteur van het recente managementboek ‘Startup Branding’) en Jochem Wijnands (succesvol startup ondernemer) uitgebreid in op de vraag waarom branding juist voor startende ondernemingen het verschil maakt en wat we kunnen leren van praktijkcases op dit gebied.

Het eerstvolgende BExP-topcollege vindt plaats op dinsdag 19 december a.s. Dit zal gaan over Purposeful Branding. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Brand Executive Platform (BExP)? Schrijf dan in voor de IBBD-nieuwsbrief.