BExP-topcollege over de impact van het veranderende medialandschap op merken en content development

Medialandschap, merken en content

Het medialandschap heeft door de opkomst van allerlei nieuwe technologieën in de afgelopen 10-15 jaar een transformatie doorgemaakt. En het einde daarvan is nog lang niet in zicht. Verandering lijkt ook in de mediawereld de enige constante. Een cruciale managementvraag is dan ook welke invloed de (nieuwe) technologische ontwikkelingen in de komende periode gaan hebben op het medialandschap en hoe al die mediaontwikkelingen de spelregels voor merken en content development gaan veranderen.

Twee prikkelende visies van topsprekers

Dat zeer boeiende vraagstuk staat tijdens het eerstvolgende BExP-topcollege centraal. Wij zijn verheugd dat Jacqueline Smit (o.a. voormalig Commercieel Directeur van de Telegraaf Media Groep en CEO van Radio538) en Ramon Mesman (Director Branded Content van Talpa) hun prikkelende visies op woensdag 26 juni a.s. met ons willen delen.

Brand Executive Platform (BExP)

Het Brand Executive Platform (BExP) is een kennisplatform waar merk- en marketingprofessionals hun kennis en visie op het gebied van markt- en merkgeoriënteerd ondernemen kunnen verrijken, uitwisselen en bediscussiëren. Het BExP verzorgt 4 topcolleges per jaar waar thought leaders uit de wetenschap, consultancy en het bedrijfsleven in een mix van theorie en praktijk hun visie en ideeën uitwisselen met de deelnemers.

Wilt u meer weten over het Brand Executive Platform (BExP)? Vult u hieronder dan geheel vrijblijvend uw gegevens in. We sturen u graag meer informatie.

     (*)=verplicht veld