Lancering Institute for Branding and Business Development (IBBD)

Op 26 september opent het Institute for Branding and Business Development (IBBD) haar deuren op kasteel Groeneveld in Baarn.

Het IBBD is een initiatief van Andy Mosmans, Roland van Kralingen, Laurens Sloot en Marcel van Aalst (laatstgenoemden vormen de directie van EFMI Business School) en is opgericht om organisaties en merkprofessionals te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van merkgericht ondernemen. De achterliggende gedachte is dat organisaties succesvoller zijn als hun merken het centrale uitgangspunt vormen bij strategische keuzes, ondernemen en business development.

De eerste activiteit van het IBBD is het Brand Executive Platform (BExP), een kennisplatform waar merk- en marketingprofessionals hun kennis en visie op het gebied van markt- en merkgeoriënteerd ondernemen kunnen verrijken, uitwisselen en bediscussiëren.

Het BExP verzorgt 4 topcolleges per jaar waar thought leaders uit de wetenschap, consultancy en het bedrijfsleven in een mix van theorie en praktijk hun visie en ideeën uitwisselen met de deelnemers.

Het eerste college op dinsdag 26 september gaat over Startup Branding en wordt verzorgd door Andy Mosmans, auteur van het recente managementboek ‘Startup Branding’, en Jochem Wijnands, oprichter van het peer to peer booking platform TRVL. Roland van Kralingen trapt het college inhoudelijk af met een inleiding over The State of the Art in Branding. De eerstvolgende drie colleges gaan, onder voorbehoud, over Purposeful Branding (28 november 2017), Digital Branding (6 maart 2018) en Brand Based Innovation (19 juni 2018).

Lees meer over het Institute for Branding and Business Development en het Brand Executive Platform op www.ibbd.eu.