Op dinsdag 26 september a.s. vindt het eerste BExP-topcollege plaats. Dit zal volledig in het teken staan van ‘Startup Branding’.
 
Tijdens de bijeenkomst trapt Roland van Kralingen inhoudelijk af met ‘The State of the Union in Branding’ waarin hij een overview geeft van de actuele inzichten in de rol en betekenis van het merk in een razendsnel veranderende wereld.
 
Vervolgens zal Andy Mosmans een presentatie geven over zijn nieuwste boek Startup Branding, waarna gastspreker Jochem Wijnands het podium zal betreden. Hij bereikte waar menig startup van droomt: hij verkocht zijn bedrijf PRSS aan Apple. Dit software platform voor het publiceren op mobiele apparaten zoals iPhone en iPad vormt momenteel de basis voor Apple News.
 
Op dit moment is Jochem druk bezig om ook van zijn nieuwste startup TRVL, een peer-to-peer travel booking platform, een groot succes te maken.
 
Tijdens het topcollege gaat hij onder andere uitgebreid in op zijn tijd op het Apple hoofdkantoor, de rol van het merk bij startups, of conventionele merkenwijsheden ook bij start-ups opgaan en wat ‘gevestigde’ bedrijven kunnen leren van startup branding.